Not known Factual Statements About istanbul petek servisi

Wiki Article

Onur ustadan çok memnun kaldım. Hem işini titizlikle yapıyor, hem de her yaptığı işi anlatıyor. Amacı dimensions az bilgi verip tekrar gelmek yerine petekleri, kombiyi nasıl doğru kullanacağınızı öğretmekti.

You happen to be using a browser that may not supported by Fb, so we have redirected you to definitely an easier version to supply you with the best encounter.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa difficulty kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa challenge tesisattan kaynaklanıyordur.

Peteklerin üst kısmında soğukluk olması, tesisat içerisinde hava biriktiğinin belirtisidir. Peteğin alt kısmı ısınıyor ancak üst kısmı ısınmıyorsa petek içinde biriken havanın alınması gerekir. Petek havası alma işlemi düzenli olarak yapılması fayda sağlamaktadır.

Kombi çalışıyor fakat bazı petekler neden ısınmıyor. Hem kombi kullananlar hem de merkezi sistemi kullananlar küçük bu tarz problemler yaşıyor. Peteğinin yarısı ısınır veya petekler aynı ısınmıyor ise konunun devamında sizlere gerekli açıklama yapılacaktır.

Basit bir işlemdir ince düz bir tornavida ile peteğin üst tarafında bulunan hava alma yerinden dikkatli bir şekilde yapabilirsiniz.

Eski kombiniz yakın petekler ısıtıyor kombiye uzak petekler ısınmıyor mu ? Bütün petekler ısınmıyor ? Örnek: son odanızı petek servisi yatak odası olarak farz eder isek ya tamamı yada üst kısmı sadece ısınıdır.

Öncelikle petek ve radyatör temizleme işi bilinçli şekilde ve uygun ekipmanlarla yapılmalıdır. Uygun ekipman olarak da kaliteli petek servisi bir PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ kullanılmalıdır.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Petekleriniz ısınır vaziyette measurement teslim edilir ve one yıl boyunca en iyi performansında ısınmaya devam eder.

Tıkalı olan kalorifer boruları ancak petek temizliğinden sonra verimli hale gelmektedir. Sizde düzenli petek temizliği yaptırın ve ısınmayan petekleriniz ısınmaya başlasın.

Ülkemizde kış petek servisi aylarında ısınmanın büyük bir kısmı doğalgaz sistemleri tarafından sağlanmaktadır. Doğalgazı kullanarak suyu ısıtan ve bu petek servisi şekilde hem evlerde sıcak su kullanımını mümkün kılan hem de kış aylarında ısınmayı sağlayan sistemler, kombi ve kombi tesisatı ya da merkezi sistemler olmaktadır. Vizyon Tesisat

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma istanbul petek servisi sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page